ثبت نام شما با موفقیت انجام شد

این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد فروشگاه آنلاین قنادباشی کاملا محفوظ می باشد

برای ثبت سفارش و پرداخت به شماره 09217923308 پیغام ارسال کنید.

خمیر مایه ابداعی در خمیر نان و کیک مدرن

خمیر مایه ابداعی در خمیر نان و کیک مدرن
چکیده این مطلب : انتشار : 1398/06/20 0 نظر

خمیر مایه ابداعی در نان و کیک مدرن است که به کمک آن ضمن حذف جوش شیرین از این صنعت افزایش بهره وری و بهداشت را همراه داشته است. خمیر مایه در واقع مخمری است که سرعت ور آمدن خمیر را افزایش می دهد.

خمیر مایه ابداعی در نان و کیک مدرن است که به کمک آن ضمن حذف جوش شیرین از این صنعت افزایش بهره وری و بهداشت را همراه داشته است. خمیر مایه در واقع مخمری است که سرعت ور آمدن خمیر را افزایش می دهد. اگر می خواهید بدانید که « خمیر مایه از کجا بخریم » یا « خمیر مایه چیست ؟ » با ما همراه باشید.

 

خمیر مایه ابداعی در نان و کیک مدرن

خمیر مایه ابداعی در نان و کیک مدرن است که به کمک آن ضمن حذف جوش شیرین از این صنعت افزایش بهره وری و بهداشت را همراه داشته است. جایگزین جوش شیرین در واقع مخمری است که سرعت ور آمدن خمیر را افزایش می دهد. خمیر مایه نانوایی در ایران در سه نوع خمیرمایه خشک فوری ، خمیرمایه خشک فعال و خمیرمایه تازه تولید می گردد که هر سه این محصولات، در کشورمان تولید و به بازار عرضه می­ شود.

ور آمدن و تخلخل خمیر به کمک خمیر مایه

خمیر مایه نانوایی ( Baking Yeast ) یکی از صدها گونه مخمر شناسایی شده است که با عنوان علمی Saccharomayces Cerevisiae ( ساکارومایسس سرویزیه ) شناخته می­ شود. این خمیر مایه ، موجودی ذره­ بینی است که در نتیجه رشد آن در خمیر، گاز کربنیک و سایـر مـواد آلی تولید می شود. گاز کربنیک حاصله باعث افزایش حجم، پوکی و تخلخل نان و سایر ترکیبات آلی، سبب افزایش ارزش تغذیه ای و عطر و طعم خوش نان می گردند.

 

 

 

تاریخچه خمیر مایه

ور آمدن و تخلخل خمیر در مصر باستان

تاثیر تخمیر و ورآمدن نان از هزاران سال قبل برای مردم باستان مشخص گردیده بود و استفاده از خمیر ترش برای انجام این عمل تا قرن هجدهم و نوزدهم رواج داشت. اما به­ تدریج با صنعتی شدن جوامع و رشد جمعیت و نیاز به تامین غذایی مردم در بعد کلان تولید مخمر به سمت صنعتی شدن سوق پیدا کرد. برای اولین بار در سال 1857 لوئی پاستور ، میکروبیولوژیست فرانسوی نشان داد که با تزریق حباب های اکسیژن درون خمیر، رشد سلولی در خمیر افزایش می یابد. در ادامه این تحقیقات و در اواخر قرن هجدهم دو ماده Saccharomayces Cerevisiae (ساکارومایسس سرویزیه) و Saccharomayces Carlsbergensis (ساکارومایسس کارلزبرگنسس) برای تخمیر خمیر کشف شد. اولی برای ورز آمدن روی خمیر و دومی برای ورز آمدن مغز و زیر خمیر کاربرد داشت.

مخمر نان در مقیاس صنعتی برای اولین بار در اواخر قرن هجدهم و حدود سال 1780 در هلند تولید گردید. در حدود سال 1800 میلادی آلمانها برای اولین با خمیر مایه را بصورت خامه ای تولید کردند. در سال 1825 بکمک محققان صنعتی توانستند به کمک یک روش، فاز مایع را از مخمر نان حذف کرده و بلوک ها خمیر مایه را تولید کنند. با ابداع دستگاه فیلتر پرس در سال 1867 تولید بلوک ها خمیر مایه در مقیاس صنعتی آغاز گردید. در سال 1867 شخصی به نام بارون مکس اسپرینگر (Baron Max de Springer) توانست روشی را ابداع کند که توسط آن گرانول ها خمیر مایه بدست می آمد و این تکنیک تا اوایل جنگ جهانی اول استفاده می شد. این صنعت با توسعه آن در قرن نوزدهم میلادی گسترش یافت و محصولات امروزی بدست آمد.

 

 

 

ضررهای جوش شیرین و فواید استفاده از خمیر مایه در نان

در طی سالهای دهه 1940 میلادی و در بحبوحه جنگ دوم جهانی، با توجه به شرایط ویژه آن دوران جوش شیرین برای اولین بار توسط قوای انگلستان برای استفاده در نان تولیدی وارد مملکت گردید که با توجه به ارزانی و سهولت استفاده به تدریج فراگیر شد، به طوری که برای سالیان متمادی جز لاینفک نان تولیدی کشور محسوب می شد.

خمیر مایه خشک فعال فرانسوی 125 گرمی

غذای اصلی مردم از گندم تهیه می شود که کامل ترین گیاه از نظر تغذیه ای محسوب می شود. استفاده از جوش شیرین در صنعت نانوایی در ایران موجب شده که این ماده به جای تامین انرژی و ریز مغذی های مورد نیاز بدن، عامل اصلی بیماری هایی چون زخم معده، سرطان روده و معده، کم خونی، پوکی استخوان و تاثیرگذار در بیماری­هایی چون آلزایمر، بیماری­های کلیوی و عروقی شود. اختلال در جذب عناصری چون آهن، کلسیم، فسفر، روی و ... از دیگر عوارض استفاده از جوش شیرین در تولید نان شمرده می ­شود. از دیگر ویژگیهای این ماده، پایین آمدن ماندگاری نان و بیاتی زودرس، بد رنگی و بد طعمی و ضایعات فراوان نان است که منجر به زیان سالانه یک میلیارد دلار به بیت المال می ­گردد.

این ماده صنعتی که متاسفانه تنها در ایران از آن در پخت نان استفاده می­ شود و در هیچ منبع بین المللی، به عنوان پوک کننده مطرح نبوده، جانشین خمیر مایه ایی گردیده که منبعی سرشار از موادغذایی است.

در عوض، در صورت استفـاده از نانی کـه فرایند تخمیر در آن به­ صورت صحیح و اصـولی انجام شده باشد، نه تنـها هیچ­کدام از بیماری­هایی که در اثر استفاده از جوش شیرین ذکر گردید بروز نخواهد یافت؛ بلکه ماندگاری نان بالا رفته، ضایعات از بین می­ رود، نان خوش طعم و عطر گردیده و جذب مواد مغذی در نان تسهیل می­ گردد. از طرفی خمیر مایه منبعی سرشار از ویتامین­های گروه B و پروتئین است که موجب افزایش ارزش تغذیه ای نان می­ گردد و موجب تامین انرژی کافی و درصد بالایی از مواد مغذی مورد نیاز بدن انسان و به­ خصوص قشر کم بضاعت جامعه که نان غذای اصلی سفره آنهاست، می­ گردد.

نکته مهم دیگر این­که، گندم دارای مقدار قابل توجهی اسید فیتیک (Phytic Acid) است و در صورتی املاح گندم برای بدن قابل جذب خواهد بود که این اسید تجزیه شود. در فرایند تولید نان، این خمیر مایه است که آنزیم فیتاز (Phytase Enzyme) را تولید می­ کند و باعث تجزیه اسید فیتیک و در نتیجه جذب مواد مغذی دانه گندم می­ گردد.

 

 

تهیه و تولید خمیر مایه

با توجه به این­که خمیر مایه نوعی گیاه تک سلولی است، تولید این ماده به نوعی، فعالیت کشاورزی محسوب می شود. هر نوع ماده حاوی قند، می تواند ماده اولیه تولید خمیر مایه جهت تغذیه و رشد این باکتری باشد. اما با توجه به عدم صرفه اقتصادی استفاده از مواد قندی سرشار از انرژی و موادی که جهت تغذیه مستقیم مردم استفاده می شوند، استفاده از ملاس چغندری و نیشکری به عنوان بهترین و با صرفه ترین گزینه موجود پیشنهاد گردید. این ملاس، تفاله حاصل از استحصال شکر است و امروزه به عنوان اصلی ترین ماده اولیه تولید این ماده در بسیاری از کشورها از جمله ایران به کار می ­رود.
در فرآیند تولید خمیر مایـه مواد مختلفی به عنـوان ریزمغـذ­ی­ مانند ازت، فسفـر، روی و...نقش مهمـی ایفا می ­نمایند که نبود هرکدام باعث اختلالاتی چون رشد نارس یا عدم رشد، افت اکتیویته مخمر ، آلودگی خط تولید و ... می­ گردد.

تولید خمیر مایه طی یک فرآیند بیوتکنولوژیک در کارخانه های مدرن و در محیطی کاملا استریل و بهداشتی صورت می گیرد. ابتدا سوش (بذر) اولیه و نارس با ماده قندی تغذیه شده و پس از تکمیل مراحل رشد، در واحدهای تصفیه (جداکننده) و فیلترپرس، به صورت خمیر وارد دستگاه خشک کن می شود. پس از فرآیند خشک سازی در بسته بندی های معمولی یا وکیوم آماده عرضه به بازار می­ گردد. خمیر مایه نانوایی در ایران در سه نوع خمیرمایه خشک فوری (Instant Active Dry Yeat - IADY)، خمیرمایه خشک فعال (Active Dry Yeat - ADY) و خمیرمایه تازه تولید می گردد که هر سه این محصولات، در کشورمان تولید و به بازار عرضه می­ شود.

 

صنعت خمیر مایه در ایران

اولین واحد تولید خمیر مایه نانوایی در ایران در سال 1346 در شهرستان شهریار با بهره گیری از تکنولوژی آمریکا شروع به فعالیت نمود. با توجه به مصرف جوش­ شیرین در نانوایی هایی ایران و عدم توجه و نظارت لازم به این معضل، ظرف سی سال بعدی تنها یک کارخانه تولید خمیر مایه دیگر در ایران تاسیس گردید. اما از اواخر دهه هفتاد شمسی که بیماریهای گوارشی زنگ خطر را برای متولیان بهداشت کشور به صدا در آورد. رسیدن به این نتیجه که استفـاده جوش شیریـن در تولیـد نان، به عنوان غـذای اصلی که در 3 وعـده مصرف می­ گردد، از عوامل اصلی چنین معضلی است، سخت گیری و تدوین قوانین آیین نامه های ممنوعیت مصرف جوش شیرین در دستور کار دولت قرارگرفت. این مسأله نهایتا منجر به مصوبه سال 1385 شورای عالی سلامت به ریاست رییس جمهوری وقت مبنی بر ممنوعیت اکید مصرف جوش شیرین در نان و لزوم استفاده از خمیر مایه بهداشتی شد.

بر این اساس در سال های اولیه دهه هشتاد، تعداد پنج واحد تولیدی دیگر به این جمع اضافه گردید و در حال حاضر دو واحد دیگر در آستانه بهره برداری است. پراکندگی این کارخانه ها در استانهای تهران، آذربایجان شرقی، خراسان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، لرستان و کرمانشاه است. این واحدها مجموعا ظرفیت تولید 40,700 تن خمیرمایه را در سال دارند.

 

 

انواع خمیر مایه و تفاوت ها آن ها

بسته به فرآیند احیای خمیر، خمیر مایه ها دسته بندی می شوند. چنانچه بالاتر گفته شد انواع خمیر مایه در ایران در سه نوع خمیر مایه خشک فوری (Instant Dry Yeast - IDY)، خمیر مایه خشک فعال (Active Dry Yeast - ADY) و خمیر مایه تازه خلاصه می شوند.

تفاوت خمیرمایه خشک فوری و خمیرمایه خشک فعال

هر نوع از خمیر مایه ها برای دستور تهیه خاصی استفاده می شود و اگر خمیرمایه درستی انتخاب نشود، یا باعث ور آمدن کم خمیر شده و یا عمل تخمیر و تخلخل خمیر ضعیف شده و یا انجام نخواهد شد. در ادامه ویژگیهای هر نوع خمیر مایه توضیح داده شده است. تصویر مقابل تفاوت ظاهری خمیر مایه خشک فوری و خمیر مایه خشک فعال نشان می دهد.

ترکیبات خمیر مایه ها شامل خمیر مایه طبیعی (سایکرو مایسس سرویزیه) و امولسی فایر است.

 

 

 

خمیر مایه خشک فوری (Instant Dry Yeast - IDY)

خمیر مایه خشک فوری از مشتقات نوعی مخمر موثر به نام سایکرو مایسس سرویزیه است که در شرایط طبیعی و بهداشتی رشد داده می شود. خمیر مایه خشک فوری به آسانی قابل استفاده است و این بدین معنی است که می توان به طور مستقیم به آرد و یا در اولین مرحله اختلاط، آنرا اضافه نمود و احتیاجی به حل کردن در آب مانند خمیر مایه خشک فعال نداشته و در عین حال قدرت تخمیر بالایی دارد. بر اساس قدرت تخمیر بالای خمیر مایه خشک فوری می توان برای تولید انواع خمیراز آن استفاده نمود.

خمیر مایه خشک فوری (Instant Dry Yeast - IDY)

دانه بندی این نوع خمیر مایه ، ریز از نوع خمیر مایع فعال و بهترین دمای خمیر بعد از اختلاط بین 27 تا 29 درجه سانتی گراد است.

 

 

 

خمیر مایه خشک فعال (Active Dry Yeast - ADY)

خمیر مایه خشک فعال بهترین انتخاب جهت تولید نان های سنتی مانند لواش ، سنگک ، بربری و تافتون است. این محصول طعم و مزه نان را بهبود می بخشد. فرق این خمیر مایه با دو نوع دیگر ترکیبات آن است. این خمیر مایه از خمیر مایه طبیعی (ساکارومایسس سرویزیه) با حداکثر رطوبت 75 درصد تهیه می شود. دانه بندی خمیر مایه خشک فعال درشتر تر از خمیر مایه خشک فوری است.

خمیر مایه خشک فعال (Active Dry Yeast - ADY)

خمیر مایه خشک فعال برای آماده سازی بایستی به آب ولرم اضافه شود. البته در تولید نان های سنتی، خمیر مایه خشک فعال آماده را می توان به دو روش استفاده کرد: به طور مستقیم به آرد اضافه نموده و یا پس ازحل کردن در آب ولرم (35 درجه سانتی گراد) به آرد اضافه شود. در هر دو مورد استفاده 3 تا 5 گرم خمیر مایه خشک فعال آماده به ازای هر کیلو گرم آرد توصیه می شود.

در تولیدات صنعتی بدلیل زمان زیاد مورد نیاز برای استفاده، این نوع خمیر مایه معمولا کمتراستفاده می شود. معروفترین نوع خمیر مایه خشک فعال ، خمیر مایه خشک فرانسوی Saf Levure است.

 

 

 

خمیر مایه تازه (Fresh Yeast)

خمیر مایه تازه محصولی کاربردی است که نیازی به آماده سازی برای مصرف ندارد. می توان با دست آنرا خرد کرده و در زمان اختلاط به آرد اضافه نمود. خمیر مایه حجم بهتری مخصوصا" برای نان های حجیم (نان های فانتزی) تولید می کند. استفاده از خمیر مایه تازه برای نانهای فانتزی اروپایی ، نانهای حجیم بسته بندی و نان های ترکی محصولی بسیار مناسب می باشد. این محصول را بایستی در محیطی سرد (دمای بین 0 تا 4 درجه سانتی گراد) نگهداری و به دست مصرف کننده برسد و بایستی در یخچال نگهداری شود.

خمیر مایه تازه (Fresh Yeast)

 

 

 

 

 

سندیکای تولیدکنندگان خمیر مایه ایران

تولید کنندگان خمیر مایه جهت ایجاد حسن روابط و همکاری بین کارخانه های تولیدکننده خمیرمایه سندیکای تولیدکنندگان خمیر مایه ایران را در تاریخ 1382/05/18 در اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران ثبت و از تاریخ مذکور آغاز به کار نموده است. حوزه فعالیت این سندیکا در سراسر کشور جمهوری اسلامی ایران است.

این سندیکا در حال حاضر دارای پنج عضو با شخصیت حقوقی به شـرح زیر است :
شرکت خمیرمایه رضوی
شرکت ایران مایه
3- شرکت ایران ملاس
4- شرکت خمیرمایه و الکل رازی (توسعه نیشکر)
5- شرکت خمیرمایه خوزستان
 

در ادامه بطور خلاصه با این مجموعه ها آشنا می شوید.

 

 

شرکت خمیر مایه رضوی

شرکت خمیرمایه رضوی

شرکت خمیر مایه رضوی یکی از واحدهای تولیدی زیر مجموعه آستان قدس رضوی است که با درک نقش پراهمیت خمیرمایه در بهبود کیفیت نان و در نتیجه ارتقای سطح سلامت افراد جامعه، در تاریخ 1376/9/1 و در کیلومتر 67 جاده مشهد-قوچان تاسیس شد.

کارخانه این شرکت در تاریخ 1380/4/12 با تولید خمیر مایه تر (تازه) به عنوان اولین تولید کننده این محصول در ایران رسما به بهره برداری رسید.

در مرداد ماه سال 1383 خط تولید محصول خمیرمایه خشک فوری این شرکت (Instant active dry yeast) با استفاده از تکنولوژی روز اروپا (Frings Technology) و بهره گیری از دانش و توانایی متخصصین داخلی مورد بهره برداری قرار گرفت.

شرکت خمیرمایه رضوی در حال حاضر با تولید بیش از 5700 تن انواع خمیرمایه در سال (بیش از 22 درصد از کل تولید سالانه خمیرمایه در کشور)، تنها تولید کننده خمیرمایه تازه در کشور نیز است. از طرف دیگر، 55 درصد از محصولات این شرکت به کشورهای حوزه خاورمیانه، آفریقا و آسیای میانه صادر می شود.

خمیر مایه رضوی - شرکت خمیر مایه رضوی

محصولات تولیدی این کارخانه با نشان تجاری « رضوی » در بسته بندی های زیر به بازار عرضه می گردند.

الف: خمیرمایه تر در بسته بندی یک کیلوگرمی (کارتن 12 تایی)

ب: خمیرمایه خشک فعال فوری در بسته بندی های 15 گرمی و 100 گرمی برای مصارف خانگی، 125 و 500 گرمی وکیوم، 10 و 20 کیلوگرمی کیسه ای

 

در سال 1399 شرکت خمیرمایه رضوی، ثبت برند دوم خود را با عنوان « عالیمایه رضوی » به منظور رشد بهره‌وری در اقتصاد صورت داد. این برند به زبان‌های انگلیسی و فارسی در داخل کشور ثبت شده است.

طبق اعلام این شرکت، این موضوع در راستای نیل به این هدف، اقداماتی نظیر ثبت و صیانت از برند رضوی و ثبت برند در کشورهای تاجیکستان، افغانستان، هند، ترکیه، سوریه، اتحادیه اروپا، عراق، پاکستان و آسیای میانه و همچنین حفظ رتبه اول تولید خمیرمایه تازه به لحاظ کمی و کیفی در ایران و توسعه ظرفیت سازی ذخیره ملاس، را انجام داده است.

 

 

شرکت ایران مایه

شرکت ایران مایه

شرکت ایران مایه در سال 1346 به عنوان اولین تولیدکننده خمیرمایه در خاورمیانه و در شهرستان شهریار تاسیس گردید. با افزایش میزان تقاضا در بازارهای داخلی و خارجی این شرکت در سال های 1353 و 1352 اقدام به ایجاد یک واحد جداگانه در شهرستان تبریز نمود تا جوابگوی این بازارهای مصرف باشد. در سال 1385 دو تن از سهامداران قدیم شرکت، کل سهام خود را به شرکت ترکیه ای « اوزمایه » واگذار نمودند.


شرکت اوزمایـه (Ozmaya)

« شرکت اوزمایـه (Ozmaya) » یکی از بزرگتریـن شرکتهـای تولیدکننده خمیرمایـه در ترکیـه بوده و کلیـه محصولات ایران مایه مطابق با دستورالعمل ها و روش های آن شرکت در ایران تولید می گردد. 
این شرکت برای ارتقاء ماشین آلات از جمله اضافه نمودن دستگاه خشک کن، دستگاه بسته بندی تمام اتوماتیک جهت بسته های 100 گرمی، 500 گرمی و غیره، سرمایه گذاری های بسیاری صورت داده است. در حال حاضر شرکـت ایران مایـه هر سه نـوع « خمیر مایـه خشک فـوری »، « خمیر مایه خشک فعـال » و « خمیر مایه تـازه » را بـا نشان تجاری « گل مایه » در بسته بندی های 10 کیلوئی، 500 گرمی، 100 گرمی و 80 گرمی تولید می کند.

 

 

از ابتدای سال 1400 بدلیل تحریم های بین المللی، خط تولید این کارخانه در ایران متوقف شده است و تا اطلاع ثانوی این برند در ایران تولید ندارد.

 

انواع خمیر مایه گل مایه - شرکت ایران مایه

 

 

شرکت ایران ملاس

شرکت ایران ملاس

شرکت ایران ملاس به عنوان نخستین تولیدکننده‌ خمیر مایه فوری در ایران از اردیبهشت ماه سال 1373 با ظرفیت اولیه سالانه 2500 تن خمیرمایه خشک فوری ، در شهر فریمان استان خراسان رضوی آغاز به کار کرد. این خط تولید با به ­کارگیری یکی از پیشرفته ترین فناری های روز کشور اتریش و با همکاری کارشناسان شرکت ANDRITZ و سیستم­های تمام اتوماتیک کنترل تولید آغاز نمود. با توجه به کیفیت محصولات تولیدی و کسب بازارهای داخلی و صادراتی، پس از دو دوره توسعه در حال حاضر با ظرفیت تولید 12000 تن در سال به کار خود ادامه داده است.

تاسیسات و سیستم­های پیشرفته خط تولید و کنترل منتهی به تولید محصولی گردیده که در حال حاضر بیش از 75% آن به سایر کشورها صادر می گردد.

شرکت ایران ملاس، تولیدکننده « خمیر مایه خشک فوری » با نشان تجاری « فریمان » است. انواع بسته بندی های محصولات این شرکت جهت بازارهای داخلی و صادراتی به صورت ذیل است:
الف- بازار داخلی
بسته 100 گرمی – بسته 500 گرمی وکیوم – کیسه های 10 و 20 کیلوگرمی


ب- بازار صادراتی
بسته 100 گرمی – بسته 125 گرمی وکیوم – بسته 500 گرمی وکیوم

 

خمیر مایه خشک فوری فریمان - شرکت ایران ملاس


شرکت ایران ملاس در طول دوران فعالیت خود، 2 بار به ­عنوان صادرکننده نمونه کشوری و 4 بار به ­عنوان صادرکننده نمونه استانی، 3 بار به­ عنوان صنعت برتر و 1 بار نیز به ­عنوان تولیدکننده نمونه صنایع غذایی و بهداشتی انتخاب شده است. این شرکت همچنین موفق به اخذ گواهینامه ISO 9001-2000 و گواهی کیفیت FDA از امریکا شده است.

 

 

شرکت خمیرمایه و الکل رازی (توسعه نیشکر)

شرکت خمیرمایه و الکل رازی (توسعه نیشکر)

شرکت خمیرمایه و الکل رازی جواز تاسیس خود را در اواخر سال 1377 مشتمل بر دو کارخانه خمیرمایه و الکل از سازمان صنایع استان خوزستان اخد نمود. این کارخانه در زمینی به مساحت 14 هکتار واقع در 25 کیلومتری شهر اهواز و در مسیر جاده اهواز - آبادان احداث شده‌ است.

طراحی کارخانه خمیرمایه و تامین ماشین آلات مربوطه توسط شرکت فوگل بوش اتریش صورت گرفته و از تکنولوژی بسیار جدیدی برخوردار است که در نوع خود در ایران بی نظیر است.

این کارخانه با ظرفیت تولید سالانه 10,000 تن خمیرمایه خشک فوری احداث شده که بیشترین ظرفیت نصب شده خمیرمایه در ایران محسوب می شود و پس از طی مراحل آزمایشی از زمستان 1390 مورد بهره برداری رسمی قرار گرفته است.

محصول تولیدی این کارخانه، خمیرمایه خشک فوری با نشان تجاری « ناب مایه » است.

خمیر مایه خشک فوری ناب مایه - شرکت خمیرمایه و الکل رازی (توسعه نیشکر)


محصول این کارخانه در کیسه های 10 کیلوگرمی،  ساشه های 100 گرمی و بسته بندی های تحت خلاء 250، 500 و 1000 گرمی با فویل‌های لامینیت چند لایه به بازار داخلی و خارجی عرضه می گردد.

 

 

شرکت خمیر مایه خوزستان

شرکت خمیرمایه خوزستان

شرکت خمیر مایه خوزستان (سهامی خاص) در بهمن ماه سال 1380 با ظرفیت اسمی تولید سالانه 2500 تن خمیرمایه خشک فعال فوری (Instant active dry yeast) فعالیت تولیدی خود را در شهرستان دزفول آغاز و محصول خود با نام تجاری « دز مایه » را روانه بازار مصرف داخلی و خارجی نموده است. این شرکت در حال حاضر با تولید بیش از 6000 تن خمیرمایه خشک در سال، سهم بسزایی در تامین خمیرمایه مصرفی کشور، تولید نان با کیفیت، سلامت جامعه و کاهش ضایعات نان دارد.

کارخانه این شرکت به جدیدترین و مدرن ترین دستگاه ها، ماشین آلات و تجهیزات خط تولید از سازندگان معتبر اروپایی مجهز بوده و با برخورداری از تکنولوژی روز اروپا (Frings Austria) و بهره گیری از دانش، تخصص و توانایی کارشناسان داخلی، مشغول به کار است.

همچنین، این شرکت جهت برخورداری از آخرین دستاوردهای تحقیقاتی روز دنیا در تولید خمیر مایه و به منظور کنترل مستمر کیفی محصولات خود، به عضویت رسمی موسسه تحقیقاتی خمیرمایه برلین آلمان در آمده و همه ماه نمونه محصولات تولیدی خود را برای آزمایش و بررسی کیفی به این مرکز ارسال می نماید.

این شرکت دارای گواهینامه های استاندارد ملی ایران، حلال، ISO 9001-2008 از کشور آلمان و HACCP از کشور انگلستان است.

خمیر مایه خشک فوری دز مایه - شرکت خمیر مایه خوزستان


انواع بسته بندی محصولات این شرکت عبارت است از:

1- بسته بندی 80 و 100 گرمی پر شده با گاز نیتروژن با یک سال ماندگاری

2- بسته بندی 100 ، 125 ، 450 و 500 گرمی و 5 کیلوگرمی وکیوم با دو سال ماندگاری

3- بسته بندی 10 کیلوگرمی کیسه ای با شش ماه ماندگاری

 

 

 

بهترین خمیر مایه را از کجا بخریم

برای اینکه بتوانیم پاسخ این سوال شما را بدهیم که « خمیر مایه از کجا بخریم » ، فروشگاه آنلاین قنادباشی سعی کرده است تا بتواند بهترین خمیر مایه های مورد نیاز مشتریان را در اسرع وقت در اختیار آنها قرار دهد. لذا تا این لحظه سفارش آنلاین محصولات « گل مایه » و « ناب مایه » را برای مشتریان عرضه می کند:

 

البته بدلیل اینکه فعالیت اصلی خمیر مایع رضوی در حوزه صادرات است، کمتر این محصول در بازار داخلی عرضه می شود. به همین خاطر تنها محصول 500 گرمی این کارخانه (به نام عالیمایه) در سبد کالای این بخش از فروشگاه آنلاین قنادباشی برای مشتریان عرضه شده است.

 

 

در تاریخ 1400/02/27 به روز رسانی شده است.

 

استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.

نظرات

whatsapp